GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Dagens Balder: Litt småspretting

Balderspretten er ikke fotografert på ei stund. Det betyr ikke at han har slutta å sprette, det betyr kun at jeg ikke har hatt med mitt Canonkamera på ei stund. Mobilen tar fine bilder, så jeg har brukt den. Problemet med den er at det ikke er like enkelt å få tatt bilder av spretten.
I dag var Canonen med, og i det vi kom hjem fra morraturen fikk han øye på en katt. Da vet jeg at sjansen for en sprett er til stede, og det stemte. Ikke av de luftigste, båndet var nok for stramt, men han tok av.
Disse bildene skytes fra hofta, bokstavelig talt. Med båndet i den eine hånda har jeg ei hånd fri, og da skal man ha litt flaks.

Satsen

Satsen

Takeoff

Takeoff

Jakten på katten fortsatte i hagen.

Jakten på katten fortsatte i hagen.

Legg inn en kommentar