GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
6 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Shibaer liker frihet

Fikk spørsmål fra en av mine Facebookvenner om dette var’n Balder. Det er det ikke, men vi har sett noe lignende.

For et par år siden hadde vi også katt. Desverre fikk vi ikke til å føre Balder og katten sammen, men vi forsøkte. Et av tiltakene var å sette opp grind øverst i trappa, slik at katten kunne komme inn og slappe av i underetasjen når vi var på jobb. Den kunne gå ut og inn som den ville.

Da vi opplevde at Balder var nede når vi kom hjem likevel, forsto vi ingenting. Det vil si, den første gangen hadde han tydeligvis løfta grinda ved å stikke snuten under og løfte den til han kom under. Dagen etter låste jeg grinda med ei tvinge, men bikkja var nede likevel.
Dagen deretter igjen satte jeg opp webkameraet mitt slik at vi kunne se hva han gjorde. Det er litt dårlig lys, men det går greit å se hva som foregikk. Sjekk begge videoene, og se hva som er likt 🙂

Balderversjonen:

Legg inn en kommentar