GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
6 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Værskifte siste søndagsmorra i februar 2015

Vi går alltid tur om morran, Balder og jeg. Hver dag, uansett vær. Etter at vi flytta har vi hatt en fast tur om morran, men etter at skiløypa ble mer egna til å gå på beina i enn på ski, har vi brukt den.
I uka går vi ved halv sju-tida, men i helgene drøyer vi det litt, sånn som i dag.
Sola stakk akkurat opp over åsen i øst, og fra vest kom grå skyer med snø i. Det resulterte i at vi fikk litt av begge deler. Bildene som følger med skulle illustrere hvordan været skifta, hvordan sola kjempa en håpløs kamp mot skyer og snøvær og hvordan fraværet av sol på himmelen kompenseres av å ha solstråle i bånd.

Slik så det ut da vi gikk ut

Slik så det ut da vi gikk ut

Slik så det ut en halv time seinere.

Slik så det ut en halv time seinere.

1 comment to Værskifte siste søndagsmorra i februar 2015

  • […] Vi går alltid tur om morran, Balder og jeg. Hver dag, uansett vær. Etter at vi flytta har vi hatt en fast tur om morran, men etter at skiløypa ble mer egna til å gå på beina i enn på ski, har vi brukt den. I uka går vi ved halv sju-tida, men i helgene drøyer vi det litt, sånn som i dag. Sola stakk akkurat opp over åsen i øst, og fra vest kom grå skyer Les mer […]

Legg inn en kommentar