GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Gammelt og vakkert.

Et knippe bilder tatt i nabolaget. Det er detaljer på gamle hus og uthus. Vises mest som en protest mot et glatt, deodorantluktende samfunn der ingen skal bli gamle. Et samfunn der det ikke skal være bråk hverken visuelt eller lydmessig. Et samfunn der folk bruker tusenvis av kroner i redsel for alderdomstegn.
Det perfekte er kjedelig, det rufsete vekker følelser. Slik kjenner jeg det. Disse bildene har en skjønnhet det “perfekte” mangler. Slik ser i alle fall jeg det.

Slitt kan være vakkert, synes jeg.

Slitt kan være vakkert, synes jeg.

Opplys meg.

Opplys meg.

Ei dør til.......

Ei dør til…….

Hva har denne skjult gjennom tida?

Hva har denne skjult gjennom tida?

1 comment to Gammelt og vakkert.

  • […] Et knippe bilder tatt i nabolaget. Det er detaljer på gamle hus og uthus. Vises mest som en protest mot et glatt, deodorantluktende samfunn der ingen skal bli gamle. Et samfunn der det ikke skal være bråk hverken visuelt eller lydmessig. Et samfunn der folk bruker tusenvis av kroner i redsel for alderdomstegn. Det perfekte er kjedelig, det rufsete vekker følelser. Slik kjenner jeg det. Disse bildene har en skjønnhet det «perfekte» mangler. Slik ser i Les mer […]

Legg inn en kommentar