GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Dagens Balder: Bursdagsbarn i full fres

Balder og jeg har akkurat gått tur. For å rengjøre sko og poter gikk vi over jordet som fortsatt er dekket av et tynt lag snø.
Da fant Balder plutselig ut at han skulle intervalltrene litt. Dette gjør han ofte når vi kommer ut i åpent lende. Han begynner plutselig å rase fram og tilbake så langt båndet tillater det. Det er akkurat som om han vet hvor langt båndet er for han snur alltid før det er helt stramt.
I dette tilfellet fikk jeg noen fine bilder av hendelsen som endte med at han gikk etter sin egen hale.

Her bestemmer'n seg for å gå etter halen.

Her bestemmer’n seg for å gå etter halen.

Nesten

Nesten

Der ja

Der ja

Nytt forsøk

Nytt forsøk

1 comment to Dagens Balder: Bursdagsbarn i full fres

  • […] Balder og jeg har akkurat gått tur. For å rengjøre sko og poter gikk vi over jordet som fortsatt er dekket av et tynt lag snø. Da fant Balder plutselig ut at han skulle intervalltrene litt. Dette gjør han ofte når vi kommer ut i åpent lende. Han begynner plutselig å rase fram og tilbake så langt båndet tillater det. Det er akkurat som om han vet hvor langt båndet er for han snur alltid før Les mer […]

Legg inn en kommentar