GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Grattulerer mæ dagen, Balder.

Første dagen hjemme hos oss.

Første dagen hjemme hos oss.


I dag fyller’n Balder 5 år. 1. april 2010 så han dagens lys sammen med søster Mira. Han ble frakta til Raufoss den 11. juni samme år, og har siden vært en trofast følgesvenn for oss. Han er min hjertemedisin, og han er resptfri og uten bivirkninger.
Balder ble også en oppvåkning for meg sjøl. Ikke det at jeg tror jeg er ferdig danna på området, men jeg ble med et oppmerksom på hvor viktig det er for oss mennesker å kunne nyte gleden.

I pur glede over å ha fått vårt felles “barn” i hus, fortalte vi jo om det både her og der. Da merket jeg at vi er ikke noe flinke til å nyte andres glede. Mange reagerte med: “Det kunne ikke jeg tenkte meg, man blir så bundet”, og lignende. Gleden vår ble dermed dempet i sosiale sammenhenger. Nå merker jeg det sjøl og. Tror jeg kan ha vært sånn, men nå prøver jeg å la folk som forteller noe gledelig å få nyte gleden før jeg dreper historia deres med noe som overgår deres.
Vi har ikke følt oss bundet. Vi er blitt knytta til Balder, men ikke bundet av ham. I den tida vi har hatt ham har vi gjennomført flere ferier, både utenlands og innenlands, uten ham.
Balder er ikke kravstor. Mat og turer holder ham i humør og i form, og meg med. At vi i tillegg har fått en glad hund som spretter til værs i pur glede er jo bare en bonus. Så en varm takk til Kennel Mjøstrollet og Kari og Per, som aksepterte oss som mottager av en av deres hunder. Shibaen omtales i rasebeskrivelsen som en hunderase som ikke anbefales førstegangshundeiere, men vi tok sjansen og er glad for det.

Så sender vi en hilsen til søster Mira og: Grattulerer mæ dagen!

Staselig kar, må'n si

Staselig kar, må’n si

Koser seg på sporet

Koser seg på sporet

Staselig kar fotografert på bursdagen

Staselig kar fotografert på bursdagen

Han går fint med barnebarna

Han går fint med barnebarna

1 comment to Grattulerer mæ dagen, Balder.

  • […] I dag fyller’n Balder 5 år. 1. april 2010 så han dagens lys sammen med søster Mira. Han ble frakta til Raufoss den 11. juni samme år, og har siden vært en trofast følgesvenn for oss. Han er min hjertemedisin, og han er resptfri og uten bivirkninger. Balder ble også en oppvåkning for meg sjøl. Ikke det at jeg tror jeg er ferdig danna på området, men jeg ble med et oppmerksom Les mer […]

Legg inn en kommentar