GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
6 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Elg tett på

Vi lever tett på dyr her. Rådyr ser vi nesten daglig, og i det siste har elgen også dukka opp. I dag kom de veldig tett på.
Jeg har hogd ved i skogen langs jordet, og der ligger nå masse kvist. I kveld dukka det plutselig opp to stykk, mor og barn tenker jeg. De lot seg ikke affisere av at jeg gikk ut på verandaen og knipsa. Avstanden var ikke mer enn tredve meter.
Synd de venter med å komme til sola er borte. Lyset blir litt for dårlig, og med fotografering på frihånd med tungt og langt objektiv skal man ha litt flaks. Disse ble ikke verst da.
IMG_2808

IMG_2815

IMG_2819

IMG_2822

IMG_2824

IMG_2827

1 comment to Elg tett på

  • […] Vi lever tett på dyr her. Rådyr ser vi nesten daglig, og i det siste har elgen også dukka opp. I dag kom de veldig tett på. Jeg har hogd ved i skogen langs jordet, og der ligger nå masse kvist. I kveld dukka det plutselig opp to stykk, mor og barn tenker jeg. De lot seg ikke affisere av at jeg gikk ut på verandaen og knipsa. Avstanden var ikke mer enn tredve meter. Synd de Les mer […]

Legg inn en kommentar