GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Morrastund mæ ælj, fuggel, utsikt å’n Balder.

Nå er ikke det å se elg noe spesielt, men vi får’n så tett på her. Dette gjør møtene med dyra så artige. I dag trengte jeg atter en gang bare å gå ut på terrassen, og der stod’n. Det vil si, de var to, men den andre sto inne i krattskogen, så den så jeg bare skyggen av. Den var større.
Denne sto og så på meg, og lot seg ikke affisere.
Etterpå gikk Balder og jeg morratur’n vår i strålende sol, og med en utrolig fuglesang i øra. Ellers var det stille. Så stille som vi liker det. Teknisk er vel ikke bildene brilliante, men det blir ikke tid til å rigge seg til med stativ og sånt, og når jeg tar bilder på tur står det en og drar i båndet. Tross alt er det øyeblikket som teller. Her er billedfangsten:

Her kommer jeg

Her kommer jeg

Så du står der og glor enda

Så du står der og glor enda

Mårn du.

Mårn du.

Linerla tripper, og her spirer det allerede

Linerla tripper, og her spirer det allerede

Utsikten fra Vollengvegen i morralys

Utsikten fra Vollengvegen i morralys

Hvor blei katta av

Hvor blei katta av

1 comment to Morrastund mæ ælj, fuggel, utsikt å’n Balder.

  • […] Nå er ikke det å se elg noe spesielt, men vi får’n så tett på her. Dette gjør møtene med dyra så artige. I dag trengte jeg atter en gang bare å gå ut på terrassen, og der stod’n. Det vil si, de var to, men den andre sto inne i krattskogen, så den så jeg bare skyggen av. Den var større. Denne sto og så på meg, og lot seg ikke affisere. Etterpå gikk Balder og Les mer […]

Legg inn en kommentar