Morrastund mæ ælj, fuggel, utsikt å’n Balder.

Nå er ikke det å se elg noe spesielt, men vi får’n så tett på her. Dette gjør møtene med dyra så artige. I dag trengte jeg atter en gang bare å gå ut på terrassen, og der stod’n. Det vil si, de var to, men den andre sto inne i krattskogen, så den så jeg bare skyggen av. Den var større.
Denne sto og så på meg, og lot seg ikke affisere.
Etterpå gikk Balder og jeg morratur’n vår i strålende sol, og med en utrolig fuglesang i øra. Ellers var det stille. Så stille som vi liker det. Teknisk er vel ikke bildene brilliante, men det blir ikke tid til å rigge seg til med stativ og sånt, og når jeg tar bilder på tur står det en og drar i båndet. Tross alt er det øyeblikket som teller. Her er billedfangsten:

Her kommer jeg
Her kommer jeg
Så du står der og glor enda
Så du står der og glor enda
Mårn du.
Mårn du.
Linerla tripper, og her spirer det allerede
Linerla tripper, og her spirer det allerede
Utsikten fra Vollengvegen i morralys
Utsikten fra Vollengvegen i morralys
Hvor blei katta av
Hvor blei katta av
Facebook kommetarer

One Reply to “Morrastund mæ ælj, fuggel, utsikt å’n Balder.”

Legg inn en kommentar