GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Balder, TV-stjerna

For noen dager siden dukka det opp en kommentar til et av bildene av Balder på Instagramkontoen min. Det var Norge rundt som lurte på om de kunne bruke et Baldersprettbilde i vignetten til fredagens Norge rundt. Jeg skulle bare sende en mail, og så ville det dukke opp t-skjorte i posten. Mail ble sendt og t-skjorta kom to dager etterpå.
Dermed sikra vi oss premie nummer to fra NRK med et Baldersprettbilde. Du ser dem under her, og billedtekstene forteller hva vi fikk premie for.

Dette bildet ga oss DAB-radio fra TV-sporten.

Dette bildet ga oss DAB-radio fra TV-sporten, og var det første sprettbildet jeg tok. Balder var 11 måneder gammel.

Norge rundt i går. Dette bildet ga oss t-skjorte.

Norge
rundt i går. Dette bildet ga oss t-skjorte.

Instagrambildet

Instagrambildet

T-skjorta

T-skjorta

1 comment to Balder, TV-stjerna

  • […] For noen dager siden dukka det opp en kommentar til et av bildene av Balder på Instagramkontoen min. Det var Norge rundt som lurte på om de kunne bruke et Baldersprettbilde i vignetten til fredagens Norge rundt. Jeg skulle bare sende en mail, og så ville det dukke opp t-skjorte i posten. Mail ble sendt og t-skjorta kom to dager etterpå. Dermed sikra vi oss premie nummer to fra NRK med et Baldersprettbilde. Du ser dem Les mer […]

Legg inn en kommentar