GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
6 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Fra arkivet: Malta for sju år sida

Dette var min første sydentur noensinne. Vi dro til Malta rett etter skoleslutt i juni, og feira bryllupsdag der, blant annet.
Vi ble fasinert av stedet, og reiste tilbake fire ganger til.
Midt på sommeren ble det for varmt for meg, uten at det la noen demper på stemningen, så de andre turene gikk tre i høstferien, og en i påsken. Da var det passe. Disse bildene er tatt i Mdina, en veldig gammel by, på denne datoen i 2008. Det er mye interessant historie på Malta, nemlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 comment to Fra arkivet: Malta for sju år sida

  • […] Dette var min første sydentur noensinne. Vi dro til Malta rett etter skoleslutt i juni, og feira bryllupsdag der, blant annet. Vi ble fasinert av stedet, og reiste tilbake fire ganger til. Midt på sommeren ble det for varmt for meg, uten at det la noen demper på stemningen, så de andre turene gikk tre i høstferien, og en i påsken. Da var det passe. Disse bildene er tatt i Mdina, en veldig gammel by, på denne Les mer […]

Legg inn en kommentar