GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Musikk jeg liker: Jeff Beck

Jeg er erklært nostalgiker. Ser på musikkvideoer med gamle helter, særlig gitarister. Det har vært mange gitarhelter, Jimi Hendri, Eric Clapton, Jimmy Page og flere, men en jeg får mer og mer sans for er Jeff Beck. Han spilte i likhet med Clapton og Page i Yardbirds på sekstitallet, men forsvant ut av rampelyset. Han drev med sitt.
Så dukka han opp i min bevissthet igjen på Crossroads Guitarfestival i 2007, så i 2010 og 2013. Kan ikke noe for det, men den mannen gir noe annet enn de andre.
Musikk skal vekke følelser, og det han gjør gir meg gåsehud, ståpels og frysninger på ryggen. Han smeller til med med hardt og intenst for så å gå over i det vareste og vakreste du kan tenke deg.
Jeg har nå bestemt meg for at dukker den mannen opp i Norge skal jeg på konsert samma å det koster.
Det to første klippene er fra 26. juni 2010, de to andre er fra 2013. Snakker om allsidighet.1 comment to Musikk jeg liker: Jeff Beck

  • […] Jeg er erklært nostalgiker. Ser på musikkvideoer med gamle helter, særlig gitarister. Det har vært mange gitarhelter, Jimi Hendri, Eric Clapton, Jimmy Page og flere, men en jeg får mer og mer sans for er Jeff Beck. Han spilte i likhet med Clapton og Page i Yardbirds på sekstitallet, men forsvant ut av rampelyset. Han drev med sitt. Så dukka han opp i min bevissthet igjen på Crossroads Guitarfestival i 2007, så i 2010 og 2013. Les mer […]

Legg inn en kommentar