GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
6 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Fotominner: Høytflyvende Shiba.

For ganske nøyaktig tre år siden tok jeg disse bildene av spretter’n vår. Foranledningen var oppdagelsen av en katt. Den synes desverre ikke her, men bildene viser svevet i tre faser.
Å få tatt bilder av dette har vært ei greie for meg siden jeg opplevde det for første gang. Noen har påstått at jeg har manipulert bildene, men det har jeg ikke. Har ikke Photoshop en gang jeg, og har jeg tulla med bilder er det veldig åpenbart. Dessuten er det mange som har sett dette live, og kan bevitne fenomenet.
IMG_6755

IMG_6756

IMG_6757

1 comment to Fotominner: Høytflyvende Shiba.

  • […] For ganske nøyaktig tre år siden tok jeg disse bildene av spretter’n vår. Foranledningen var oppdagelsen av en katt. Den synes desverre ikke her, men bildene viser svevet i tre faser. Å få tatt bilder av dette har vært ei greie for meg siden jeg opplevde det for første gang. Noen har påstått at jeg har manipulert bildene, men det har jeg ikke. Har ikke Photoshop en gang jeg, og har jeg tulla med bilder er Les mer […]

Legg inn en kommentar