GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Noen bilder og betraktninger fra en sykkeltur

Sykkel er et fint redskap å ta seg fram med. Å sykle på Toten kan by på mange tøffe utfordringer i og med det er mye opp og ned. Mange av bakkene er temmelig bratte og. Men det forundrer meg hvor få syklister man møter dersom man holder seg utenom den såkalte Totenrunden. Det er mange lite traffikerte veier herover.
Sjøl har jeg holdt på mer, eller mindre, siden tidlig på 1990-tallet, men i år har det blitt dårlig. En og annen tur er det blitt, og en av dem var i dag. Jeg bedriver ikke trening, jeg bedriver morosjon. Koser jeg meg ikke, kan det væra.
Målene for mine turer er å klare å sykle opp noen bakker jeg plukker ut på forhånd på et bestemt minimumsgir. Må jeg gire ned ytterligere snur jeg, og prøver en annen gang.

Totenlandskap

Totenlandskap


Dette er muligens litt spesielt, men for å holde seg litt i trim trenger ikke målene å være så avanserte.
Foreløpig er følgende mål nådd: Sykle opp fra Bråstaddalen (trur det heter det der), hele vegen opp. Det klarte jeg. Det neste var først opp fra Bøverbru over Steffensrud og Granvang, for så å krydre det med bakken opp fra Landheim mot Kapp. Det gikk og, og i dag var målet fra Lena og opp til Lensbygda, for så å ta med knekker’n som leder deg til Smedbyskolen. Det gikk og, sjøl om bæljen gikk heftig da jeg kom opp. De siste hundre metrene svei.
Jeg har tatt mange bilder opp mot Kolbu Kirke. Her tok jeg bilde av "standplassen" min.

Jeg har tatt mange bilder opp mot Kolbu Kirke. Her tok jeg bilde av “standplassen” min.


Giret jeg bruker som mål? Det er den midterste skiva foran, og den nest største bak. Peanuts for noen, tungt nok for meg. Kan forøvrig opplyse at maks stigning var 12%.
En liten stopp for å ta bilder rett nedenfor Kolbu Kirke ble det.
Så, nå har jeg skryti litt av meg sjøl og.
Typisk Totensk landbrukslandskap

Typisk Totensk landbrukslandskap

1 comment to Noen bilder og betraktninger fra en sykkeltur

  • […] Sykkel er et fint redskap å ta seg fram med. Å sykle på Toten kan by på mange tøffe utfordringer i og med det er mye opp og ned. Mange av bakkene er temmelig bratt og. Men det forundrer meg hvor få syklister man møter dersom man holder seg utenom den såkalte Totenrunden. Det er mange lite trafikerte veier herover. Sjøl har jeg holdt på mer, eller mindre, siden tidlig på 1990-tallet, men i år har Les mer […]

Legg inn en kommentar