GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Lårhals intakt

Som tidligere beskrevet regner Balder og jeg oss blant hverdagsheltene som ferdes ute i alt slags vær. Enten trår vi rundt i søle til knærne, nysnø til oppunder gommen, eller så sklir vi rundt på glattholka med fare for både den eine og den andre knokkelen.

Det var det siste som var tilfelle i dag. Regn og holke, i februar, tidlig i februar til og med. Men jeg har vært lur. Jeg har kjøpt sko med pigger, så nå er det Balder som sklir mest. Han har fire bein, så han holder seg oppreist, men fra tid til annen er det strevsomt for’n.

Vi kom helskinna fra det.

Skøytebane

Skøytebane

Skøytebane

Skøytebane

Shiba på glattisen

Shiba på glattisen

Litt adspredelse er lov

Litt adspredelse er lov

Vi sklir hjem

Vi sklir hjem

Legg inn en kommentar