GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Opptrening i gang.

Så er jeg i gang. Med en rekvisisjon fra før jeg fikk hjertegreiene har jeg satt i gang styrketrening hos en fysioterapeut. Der har vi gått forsiktig ut, og holder oss til en liten tur på trimsykkel og et par øvelser i styrkeapparater. Han nekter meg å ta i for mye, og det får jeg være glad for.

Her er utsikten jeg hadde i dag mens jeg tråkket på og ikke kom noe sted.

Her er utsikten jeg hadde i dag mens jeg tråkket på og ikke kom noe sted.

Dette skal jeg gjøre tre ganger i uka. Det jeg får i tillegg er turene med’n Balder. De går enten på beina, eller på ski. Vi er ikke avhengige av oppkjørte løyper her. Det er fem cm nysnø oppå beinhard skare så vi kan gå dit og der vi vil, og det gjør vi. Går på smørefrie ski, og det er en fornøyelse.

I dag ble fristelsen så stor at vi gikk ut i finværet. Se på bildene så skjønner du hvorfor. Jeg tar det rolig, men går såpass at jeg blir svett og får dogg på brilleglassa, og i det været som var i dag var vi ute lenge. Nå gjelder bare å ikke bli for ivrig. Har tross alt vært gjennom ei tøff reise.

Verdifull turkamerat. han koser seg med alle slags mulige dyrespor.

Verdifull turkamerat. han koser seg med alle slags mulige dyrespor.

Aas kirke i det fjerne.

Aas kirke i det fjerne.

Legg inn en kommentar