GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Panoramafilm og skitur

Nok en vakker dag, og nok en gang gikk vi fra Bureisningsvegen, over jordene og til Aaskirka. Ikke bare gikk vi dit, vi gikk forbi og oppover et bratt og seigt jorde til vi kom inn på lysløypa mellom Reinsvoll og Sillongen ved Prestgard’n. Der tok jeg denne 360 gradersfilmen på 37 sekunder. Der filmen starter kom vi opp.

Husk at piruetten er utført med ski på beina.


Selvsagt var min trofaste følgesvenn, Balder med. Han koser seg i og med at det hele tida er dyrespor å sette nesa i. Det gjør skigåinga litt ugrei for meg, men hvem bryr seg om det når det er så fine forhold som nå. Her ser du’n før dyrespora begynte.

Etter pause ved Prestgard’n satte vi kursen mot Reinsvoll. Det var så fint føre og vær at vi egentlig kunne tenkt oss å være ute resten av dagen, men kroppen ga beskjed om at det beste var å loffe pent hjem.
Ikke bare hvite vidder.

Ikke bare hvite vidder.


Vi tok av ved Gjestrum, passerte Bøverbru og gikk over jordene ned i Bureisningsvegen.

Tilbake til start.

Tilbake til start.


Nok et lite steg mot rehab var tatt.

Legg inn en kommentar