GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Et motiv, to bilder, to kameraer.

Her er to bilder. De er tatt rett etter hverandre. Det øverste med Panasonic Lumix Tz60, det nederste med telefonen min, en Samsung Galaxy 6 Edge+.
Begge ble fine. Under bildene skal jeg røpe hvilket som ligner mest på slik lyset var. Forøvrig er ikke dette noen form for betalt reklame. Det er bare dette utstyret jeg har 🙂

Panasonic

Panasonic

Samsungtelefon

Samsungtelefon


Og da kan jeg røpe at det øverste bildet ligner mest på lyset slik det var. Det jeg tok med telefonen er mørkere enn virkeligheten. Jeg har ikke gjort noe med bildene, bortsett fra å beskjære telefonbildet. Telefonen har et bredereformat enn kameraet, og bildene var litt forskjellig zoomet.

Legg inn en kommentar