GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Hva sa legen?

20160415145129
Til kontroll. To dager etter hverandre har jeg møtt på Riksen. Jeg er blitt avfotografert innvendig. Lunger, hjerte og hovedpulsåre. Røntgen, CT og ultralyd. Jeg er blitt blodprøvet og blodtrykket.
Til slutt fikk jeg møte en av de som opererte meg. Han sa kort og godt at jeg hadde hatt flaks, jeg kunne ha dødd, og at fysisk sett er det “itt’no gæli mæ mei”. Han sa det på sin dialekt, og så har jeg oversatt til min. Han er vestlending, fra nord for Sognefjorden vil jeg tro.
Jeg ble veldig glad så klart. Nå må jeg bare ta det innover meg. Jeg har hatt flaks. Jeg som har røyka så mye har en flott hjertemuskel og reine lunger. Begynner ikke på igjen for det altså. Det at jeg ikke har skader på disse organer etter så mange røyk viser at all morosjonen jeg har gjort har vært til nytte.
Sliter med å gå ned i vekt, men i stedet for å slite med det har jeg bestemt meg for å leve et liv som veltrent, lykkelig og fornøyd tjukkas.

Legg inn en kommentar