GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Hjemmeseier

Så har man vært på kamp igjen. Denne gangen mot Ull/Kisa, et lag som fra før lå bak oss på tabellen, og som etter kampen er enda lengre bak.
Kampen var ikke av de store. Mye rot og tull, mye skrik og lite ull(kisa). Men, og dette er vesentlig, det var en del Ull/Kina og været var godt så lenge sola var framme.
Når kamper er kjedelig sitter jeg alltid å leiter etter poenger, eller noe man kan gjøre et poeng av. For eksempel i fjor var jeg på en kamp som gikk heller dårlig, trur det var mot Moss. Da var det fem spillere med rosa sko. Da fant vi ut at det måtte være skoa. Det blei alt for mange med rosa sko.
I dag var det ingen, men det var mange som ropte “HEI”. Særlig gjorde de det til dommeren, og noen gjorde det veldig mange ganger. Noen gjorde det til og med mange ganger etter hverandre. I det hele tatt ropes det mye.
Etter hvert forsto jeg at dette var noe de gjorde når de ville ha noe. Når de ville ha frispark, for eksempel, da ropte de “HEI!!!”. Noen ganger falt de og ropte og holdt seg på leggen og sånt. Da så det ut som de hadde det veldig vondt, men når de oppdaget at de hadde fått frispark var det ikke så vondt lenger. Da halta de ikke etterpå en gang.
Og så var det en linjemann der. Han så ikke en offside, og så så han en som vi ikke så. Litt rart med tanke på at dommerne har Synsam som sponsor.
På tribunen ble det brukt trommer og sang og rop. Dette hjalp ikke spillerene vesentlig for de hadde en litt treg dag, og så vant de lell. Det er viktig. Å vinne på en dårlig dag. Vi klappa og vi, med votter. Det vil si det var det andre som gjorde, mine lå igjen i bilen så jeg slo meg på låra.
Raufoss leda 1 – 0 ved pause, etter et fenomenalt fint mål, fint spill altså, men hadde nok ikke brukt pausa veldig lurt for Ull/Kisa utligna nesten med en gang andre omgang hadde begynt.
Rocky scora i første omgang og han scora i andre. Da han scora det andre var det nesten over. Jeg pleier å si at jeg tester hjertet mitt ved å se Raufoss spille forsvar, for i noen kamper gjør de det veldig spennende. Det gjorde de noen ganger i dag og, og da Rocky scora og det var fem minutter begynte testen.
Det gikk bra, og han Rocky er god foran mål og deromkring. Så kunne man gå hjem glad til sinns. Utrulig hva et mål gjør på slutten av en kamp. Da blir det ganske bra lell.

Oppvarming.

Oppvarming.

Her er'n så blid at'n skulle tru han  visste hva som skulle komme.

Her er’n så blid at’n skulle tru han visste hva som skulle komme.

Før kampen

Før kampen

Etter kampen

Etter kampen

Og flaggene vaier for oss

Og flaggene vaier for oss

Legg inn en kommentar