GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Stygg ulykke.

Det smalt stygt i et av vinduene på stua. Jeg tenkte fugl, og så etter. Riktig. Der lå denne bokfingen på rygg, helt utslått, men med pust. Jeg tok den opp og satte den først på et bord, deretter på rekkverket og så på et annet bord. Siden det begynte å regne ville jeg ha stakkar’n under tak.
Nå er fuglen fløyet, men jeg sitter igjen med noen bilder og litt video som jeg deler her.

IMG_5533

IMG_5535

IMG_5536

IMG_5540

IMG_5544

P1060499

1 comment to Stygg ulykke.

  • Torgeir Seim

    Dette var veldig flotte bilder, og en veldig informativ film, har sett fugler i sånne situasjoner selv, heldigvis kommer de seg igjen om de ikke har brukket nakken. 🙂

Legg inn en kommentar