GOOGLE OVERSETTER

———————————————

JULEKVÆLL24. desember 2017
7 days to go.

———————————————

———————————————

———————————————

TWITTER


———————————————

———————————————

Radikalisering av lærer.

Utenforskap er oppgitt som en viktig faktor når det gjelder radikalisering. Utenforskap betyr å stå utenfor fellesskap. Det har av ekspertisen vært oppgitt som en en av årsakene til radikalisering av både nazister, muslimer og andre radikale grupper.
Nå er det min tur. Bombardert med a,b,c,x og y klemt inn i paranteser og opphøyd i både det eine og det andre, står jeg der og lurer på hva jeg skal bruke resten av alfabetet til.
Nå kommer jeg ut av mitt skap. Jeg er i ferd med å radikaliseres. Jeg er språklærer i en realfagkommune, og påprakkes ligninger, to ukjente, vinkler, areal og prosent.
Er du språklærer i en realfagkommune er du utafor da. Ikke bare det, er du allmennlærer som meg, er du erklært udugelig og ikke brukbar til noe. Takk skal du ha, herr minister. Fint å få etter nesten førti år.
Nå planlegges aksjoner. Jeg skal brekke linjaler, passere og gradeskiver. Jeg skal knuse kalkulatorer og hacke regneark, og så skal jeg legge igjen ordbøker, romaner, dikt- og novellesamlinger. Til slutt skal jeg skrive ned matteregler på en dorull slik at de alle havner der sola aldri skinner.
Jeg skal pensjonere meg en gang, men først tar jeg tre år til på trass.

Legg inn en kommentar