Hemmatt

Så er Nord-Norgeturen over for denne gang. Vi skrinla noen planer på grunn av dårlige værmeldinger, og vendte snuta hjemover. Den turen gikk helt som smurt sjøl om det var mye trafikk. Det er et utrolig antall bobiler ute. Med en liten rast på Otta kom vi oss trygt hjem.

Vi har gjort oss noen erfaringer som vi skal ta med oss videre i bobillivet vårt. Neste gang vi drar på langtur skal vi ha et reisemål, dra dit og bli der over tid. Vi trives ikke veldig med å forflytte oss hele tida. For å komme til Steigen brukte vi tre overnattinger på veien.

Det gikk greit for oss å få plass på de campingplassene vi kom til. Vi dro videre rundt klokka ti om morran, og kom til de nye plassene såpass tidlig at det ikke var noe problem. Da vi sto opp om morran var det stappfullt. Åmnes var unntaket, men den hadde fortjent flere besøkende. Den lå litt utenfor alfarvei, og er en litt gjemt perle.

Så melodien for oss blir opp tidlig, tidlig avgårde, ikke kjøre så langt og være framme tidlig. Da er det plass å få. Slik var det også på bobilparkeringa i Berkåk, campingen på Nesna og Saltstraumen og de plassene vi brukte oppover.

Vi var andre bil på plassen i Berkåk. Da vi sto opp var det fullt.

Videre akter vi å bruke campingplassene i nærområdet til helgeturer. Det er flere fine steder innen et par timers reise som vi har prøvd og gjerne besøker igjen.

Lyngstrand drar vi gjerne tilbake til.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *