Så kom Balder hjem

Vi henta ham på Biri den 11. juni. Det var en fredag. Vi hadde forberedt oss godt. Kjøpt inn det som skulle til av utstyr, fått med for som han hadde brukt mens han vokste på Biri og seng. I tillegg hadde jeg kjøpt noe på Plantasjen. Elementer i metall som var beregna på kompost, men som kunne bli en fin inngehning til Balder der ute på plenen.

Reisa hjem gikk bra helt til vi nesten var på Gjøvik, nærmere bestemt ved Bråstad da to bile smalt i hverandre rett foran oss. Det ble ikke noe alvorlige skader på folk heldigvis, men litt venting ble det jo, og vi fikk oss jo en støkk.

Men vi kom oss hjem, og Balder fikk lov til å inspisere sitt nye hjem. Blant annet testa vi innhegningen jeg hadde kjøpt. Satte den opp, og gikk fornøyd tilbake til terassen etter å ha putta bikkja oppi. Og allerede her burde jeg ha skjønt hva som ville komme. I det jeg hadde forsert trappa opp på terassen hørte jeg det tassa bak meg. Innhegningen var ingen match for Balder.

Før avreise fra Biri
Første møte med nytt hjem

Legg inn en kommentar