Så kom Balder

Vi sto på lista over valpekjøpere, langt fram skulle det vise seg. Jeg ville ha en turkamerat, og utpå vinteren fikk vi beskjed om at det var bolle i ovnen. Kira på Biri var parret, og det var bare å vente. Det gjorde vi, og vinteren kunne virke lang. Den var så godt som over da vi fikk beskjed.

1. april 2010 kom Balder til verden sammen med søstera si, hun skulle få navnet Mira. Nå gikk det enda ei laaang uke før vi kunne komme på besøk.

Første bildet vi fikk fra Kari og Per

10. april dro vi avgårde for å hilse på Balder for førte gang, og det var ikke rare skapningen. Han var så liten at det liksom var vanskelig å forestille seg han som voksen hund, men Kari og Per forsikra oss om at han kom til å bli omtrent så stor som vi hadde sett for oss.

Så liten var han. Ikke hadde han åpna øynene enda heller.

Vi ble sjølsagt kjempeglad i han med en gang, og i tida som kom var vi hyppige gjester på Biri. Der er de veldig gjestfrie ser du. Den neste ventetida ble dermed tida fram til vi kunne få ham med hjem. Det skulle ta ti uker.

Ei uke seinere kikka han på oss.

Legg inn en kommentar