Festivalminne, Notodden

Som aktivt, praktiserende nostalgiker har det blitt til at jeg har hatt en tendens til å gå på konsert med gamle helter. Programmet på Notodden i 2019 fristet derfor. Lørdag med Ulf Lundell, Kim Wilson og Fabulous Thunderbirds og Little Steven and his Diciples of Soul fristet såpass at vi dro.

Etter å ha lytta til en pianopillende Reidar Larsen som satt og spilte for seg sjøl, og Jan Erik Vold og Kåre Virud tidlig på dagen, hadde jeg store forventninger til kvelden. De ble så til de grader innfridd. Det satt i skrotten til langt ut i neste uke.

Forøvrig må nevnes at Jan Erik Vold og Kåre Virud også var en fantastisk opplevelse. Reidar Larsen rakk jeg ikke å høre så mye på. Han satt liksom «ætter vægen».

Ellers har jo Notodden vært trivelige opplevelser for oss de gangene vi har vært der. Vi var der i 2004 første gangen. Så gikk det helt til 2018. På det tidspunktet hadde vi skaffa oss bobil, og brukte det både i 18 og 19.

Resten av dette innlegget blir bilder.

Notodden 2004. De som har peiling kjenner igjen Long John Baldry, John Mayall og Peter Green.
Ulf Lundell med band i 2019
Så kom Kim Wilson og the Fabulous Thunderbirds
Til slutt et realt fyrverkeri med The Diciples of Soul og …..
….Little Steven
Og slik kan man bo når man er på festival.
Eller slik.

Legg inn en kommentar