Så kom Kira

Balder likte ikke å være aleine. Det kunne resultere i oppskrapte dører, og tygde dørlister. En gang måtte jeg bytte listene rundt inngangsdøra til mora mi.

Vi ble etter hvert spurt av Kari og Per om vi kunne tenke oss å være forvert for ei tispe når ei av deres tisper skulle ha valper. Det sa vi ja til, og den 10. mai 2019 kom Kira til verden. Etter fødselen ble det ti uker å vente, og midt i juli ble Kira med hjem til oss.

Da hadde Balder vært med oss på en runde med bobilen som begynte med konsert med Rober Plant i Halden, og som endte med Mari Boine på Finnskogen 12. juli.

Begynte med Robert Plant
Slutta med Mari Boine

I halden måtte Balder forøvrig til veterinær på grunn av noe betennelse baki der, og måtte tilbringe noen dager med krage.

Ble noen dager med krage.

Da Kira kom forandre ting seg. Ikke det at det ble så mye mere arbeid, men siden Balder aksepterte henne med en gang ble det nå mulig å la hundene være litt aleine hjemme. Hun fikk fres på den gamle gubben ved å stadig erte og utfordre ham til å være med på lek og moro.

Vi hadde jo ordna oss med hundegård, og regna med at det skulle gå greit, men hun var så lita at hu smatt gjennom og forsvant ut i kornåkeren. Heldigvis fant jeg henne raskt, og gikk over hele gjerdet for å tette smutthull. Nå har vi bytta ut gjerdet og erstatta det med skigard rundt hele tomta nesten.

To som kom og kommer godt overens. En av de første dagene.
Slik ser det ut to år seinere.

Legg inn en kommentar