25. mai 2022

Jørne hass Tor

Litt ta hårt om litt ta hårt, mye Shiba

Den egentlige dagen

Så har vi kommet til den 17. september. I dag er det nøyaktig ni uker siden Kira ble parret, og det er den dagen som ble satt som termin. På termin er valpene ei uke gamle, nesten, og har dobla fødselsvekta. Mora er flink og rolig, og har begynt å ta seg noen pauser.

Vi har jo muligheten til å slippe henne ut i hagen, og det nyter hun ganske mange ganger i løpet av en dag. For oss er dette helt nytt, men også ei erfaring vi ikke ville vært foruten. Skjebnen grep inn og sørga for at hun fødte hjemme. Råd og vink får vi fra Kari og Per. Vi spør når det er noe.

Balder er i pensjon på Biri, og har det flott der sammen med Emiko og Hitomi.

Mor og barn på den sjuende dagen. Gutten nederst.

Gikk du glipp av...?

%d bloggere liker dette: