Så var de borte.

Vi fikk som alle vet nå en uventet hendelse i fanget. Det gikk bra, og valpene og mora ble her i to uker, for så å bli hentet til Biri av Kari og Per. Nå vokser de videre der, i en flott innhegning på stua der valpekassa står. Dette for å unngå pågående slektninger i form av det to andre firebeinte i huset, Emiko og Hitomi.

Hitomi er jo mora til Kira i tillegg, så hun er veldig nysgjerrig. Kira ønsker ikke å slippe noen andre firebeinte innpå. Det fikk Balder merke da de kom for å hente mor og barn, og levere tilbake Balder som hadde fine dager på Biri.

Detta var moro å følge med på.

|Nå har det gått noen dager, og vi er ei erfaring rikere. Å få denne fødselen her, å følge opp valpene i to uker har vært morosamt.

Sto opp om morran, veide dem mens mor var ute i hagen og kaffetrakteren putra. Sendte så oppdatert statistikk til Kari og Per.

Etter hvert tok vi valpene litt på fanget og koste med dem. Det jeg ikke fikk til var å gå egne turer. Jeg har ikke gått tur uten bikkje på 11 år, nesten.

Nå skal Kira være på Biri i seks uker, så kommer hun hit igjen når nye eiere har fått valpene. De er bortbestilt. Da er det bare å vente på neste gang. Vi fikk dette i fanget, og nå savner vi dem.

Må ta med at Kennel Mjøstrollet regner med hyppige besøk av kolbuinger.

Klart man savner noe sånt.
Dette fikk vi fra Biri i dag. Dyktig mor og trillrunde avkom.

Legg inn en kommentar