Hjertemedisin uten resept

Balder for fire år siden.

Å ha shiba er gøy. Det visste vi lite om da vi fikk, men vi fant ut etter hvert. Bakgrunnen for å få hund var jo å få tak i noe som sikra at jeg kom meg ut hver dag etter bypassoperasjon på Feiringklinikken på denne datoen i 2009. Kan nemlig fort bli lat.

Nå er Balder elleve og et halvt år, og fortsatt i blant oss. Som reseptfri medisin betrakta, kan jeg med hånda på hjertet si at han har virka. Det har ikke vært andre bivirkninger enn en smule frustrasjon over en sjølstendighet som til tider har virka ertende.

Det du ser her er stolthet, styrke, sjølstendighet, vilje og skjønnhet. Når noen spør meg hvorfor det ble shiba viser jeg bare fram et bilde.

Jeg har regna ut at vi har hatt Balder i 4135 dager. Vi har gått minst ei mil hver dag, med fratrekk av litt ferier og sjukdom så tenker jeg vi sier 4000 dager jevnt. Det blir 4000 mil, og det er omtrent lengden rundt ekvator.

Så langt har vi gått sammen. Nå får vi håpe han holder noen år til. Vi ser at han er eldre, men når vi kommer ut så tripper han avgårde som han alltid har gjort. Han drar ikke da. Han tilpasser farten til den han går med. Når båndet blir stramt er vi i samme tempo.

Legg inn en kommentar