Shiba til alle årstider

Det er mange som uffer seg om dagen. For det første er det gæli at det er høsten, så er det gæli at vinteren kommer, og som om det ikke var nok så kommer snøen som julevæll på kjøringa.

Og så kommer det tusenvis av bilder med snø på sosilale medier. Det er greit med bilder med snø på, men man kan jo vente til den har kagt seg og sola titter fram. Som om folk med synet i behold må ha det dokumentert at det har snødd. Personlig har jeg det helt greit når som helst på året.

Må si til dere som klager hvert år: Det går an å flytte til varmere strøk. Du kan jo flytte til de strøka av Spania som befolkes av nordmenn som irriterer seg av at «de jævla spanjola» ikke kan lære seg norsk. Rundt ekvator er det vel nesten ikke forskjell, bare litt regntid og sånt. Eller skaff deg en Shiba. Da får du anna å tenke på. Særlig om du kjøper ei tispe og kaller a Anna.

Nok om det. Våre hunder, eller det vel strengt talt bare Balder som er vår, sørger for at sola skinner samma når på året det er, eller hva slags vær det er. Som du ser på disse bildene er det perfekt med Shiba på høsten. De går i ett med omgivelsene, og når du får øye på dem lyser de opp som om de skulle være sola sjøl.

Shiba i myr en høstdag i dag.
Shiba ved vann
Shiba på stein ved vann
Shiba på en annen stein ved vann

Legg inn en kommentar