Da, Yr.no.

Da, Yr.no. har jeg lurt Dem. Med gårsdagen friskt i minne tok jeg/vi våre forholdsregler ved avviklingen av vår vanlige morgentur.

Vi hadde studert Deres varsel for dagen, og gjennomgikk samme påkledningsprosedyre som i går. Det vil si full regnbeskyttelse. Varselet sa at ingen nedbør skulle hefte oss i dag, men siden det motsatte var tilfelle i går, og ingen nedbør kom, ville vi ikke stole på Dem i dag heller.

Vi gikk ut med friskt mot. Vandret gjennom skogen på vått underlag. Jeg tok til og med med et kamera som ikke er særlig glad i væte, i trygg forvissning om at intet vått ville treffe. Hunden vimset omkring og leste siste nytt i grøfter, snøhauger og blant busker og trær.

Intet vått traff, og fotografiene ble mange. Bekker, hund og fugler ble avfotografert. De siste er heldigvis vannbestandige og lot ikke til å ha tatt skade av Deres uhemmede omgang og sløsing med vann siste døgn. De sang som om intet hadde hendt.

Underveis kunne vi se resultatet av skyllebøtten De ga oss i går og i natt. Mange bekker små var blitt til en stor å. Flere steder kunne vi se det. Vann i bevegelse på steder vi ikke en gang har sett vann før. Vi kunne til og med høre lyden av vannet som beveget seg i stor hastighet mot havet. OG DA ER DET MYE VANN!!!!

Nuvel. Detaljer fra turen skal jeg spare Dem, jeg legger ved noen bilder, men nå har jeg/vi skjønt det: Ta på deg regntøy, og intet kommer. Gå ut uten, OG DET BØTTER NED.

 

Skribent: Tor Amundsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *