Men Yr da.

Nu hadde jeg håpet at jeg skulle slippe å fortsette denne klagingen på Dem. På mitt mobile apparat fortalte Deres app at vi skulle få sludd. Og hva fikk vi så? Vi fikk 15 cm med hvitt som var mere egnet til å lage snømenn med enn å gå i.

Dette er IKKE sludd

Sikkert er det at det er mange barnefamilier som nu gleder seg over dette, men samtidig må De være klar over at snøballkasting kan medføre stor skader på mennesker og eiendom, ikke minst vinduer og andre ting laget av glass. Men for all del, la de små tumle rundt i dette mens de lager snømenn og andre kreative påfunn.

Se hva De har stelt i stand for en med lavt lortfall.

Nuvel. Vi iførte oss regntøy igjen fordi dette hvite pulveret som kom fra oven var særdeles bløtt, men det var FORTSATT IKKE SLUDD!!! Min utmerkede reseptfrie hjertemedisin strevde fordi dette hvite fra oven nesten rakk henne til oppunder buken. Er man kort i bena får man det tungt under slike forhold.

De bevingede har da mat i alle fall.

Det var sne. Ute på fuglebrettet satt mang en vakker skapning og kikket inn på oss som om de utba seg en forklaring. En meis satte seg til og med på vindusprossen og kakket på vinduet mens den slo ut med den ene vingen og ristet på hodet.

Blant vår bevingede og fjærkledte er det for tiden stor aktivitet med redebygging og jakt på make. Det er til dels opprivende scener her når hannfuglene går løs på hverandre i kamp over den vakre damen som har slått seg ned og bivåner det hele fra for eksempel en gjerdestolpe.

Det hvite De har sendt har nå gjort tilgangen på byggemateriale vanskeligere, og byggmesterene må nå sitte og vente på smelting.

Vi ser i skrivende stund at sluddet har kommet, men det kom 12 timer FOR SENT!!!! Nu må det skjerping til.

Skribent: Tor Amundsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *